BimbleBorn

BimbleBorn
  • İşletim Sistemi

    iOS

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    26 Eylül 2018

BimbleBorn – IOS için heyecan verici bir platform oyunu, burada kocaman bir dünyayı keşfedeceksiniz. Bu oyunda kübik bir dünyada yer alacak, çeşitli lokasyonlarda dolaşacak, sayısız karakterle etkileşime geçecek, eğlenceli görevler ve görevler yerine getireceksiniz. İstediğiniz her şeyi yapın ve hikaye çizgisini istediğiniz sırayla geçin. Oyunda toplam iki hikaye çizgisi ve 12 lokasyon bulunmaktadır. Düşmanlarla savaşın veya hazine arayışına çıkın. İstediğiniz her zaman oynayın ve bu muhteşem dünyaya dalın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.1

  • İşletim Sistemi Sürümü: iOS 8.0+
  • Boş alan gereksinimi: 165.28 Мб
  • Uyumluluk: iphone, ipad, ipod touch

İndir oyunBimbleBorn

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1   Orijinal

26.09.2018 - Rahiplerin ejderhayı çağırmalarına yardım ettikten sonra, bulutlardaki yeni alanları keşfetmek için onun üzerinde seyahat edebilirsiniz. Tanıdık bir profesör sayesinde, sonunda ücretsiz olarak Ölümsüzler ile birlikte Arı alabilirsiniz ve korkak iskelete ‘kayıp ruhlar’ konusunda cesaret getirebilirsiniz.
Dosyalar:KrapuchinoKrapuchino
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v1.0  Orijinal

Yorumlar ile BimbleBorn üzerinde iOS

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı