Bomberman vs. Zombies Premium

Bomberman vs. Zombies Premium
  • İşletim Sistemi

    Windows

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    29 Ağustos 2012

Bomberman vs. Zombies Premium - Zombiler geceleri canlanır, sadece geceleri kurnaz planlarını kurar ve sivil halkı korkutur. Eğer onlara kimse karşı koymazsa, dünyamız çoktan onların dünyası haline gelirdi ve her yerde beyinleri olmayan zombiler dolaşırdı. Ama bir kahraman var - onsuz olmaz! Bu durumda cesur ve girişken Bomberman, sadece onun yeşil ve iğrenç olanları yok etme yeteneği var.
Sadece kahramanın 5 canı olduğunu unutmayın. Bir seviyeyi geçmek için sadece hepsini yok etmek yeterli değil, bir anahtar bulup bir sonraki seviyeye açılan kapıyı da açmalısınız. İşte bu kadar!
Yok etme konusunda - tüm kötü ruhları bir arada patlatmalısınız - zombiler, yarasalar, mezar taşları ve kafatasları - kısacası tüm iğrençlikler! Zombilerin yavaş, hızlı ve teleport olanları var, bu yüzden dikkatli olun! Size çeşitli bonuslar yardımcı olacak. Ancak anti-bonuslar da var (dikkatli olun!). Bombaların çeşitliliği hakkında yazmanın bir anlamı yok - kendiniz göz atın.
Eğer her şey süper gidiyorsa - liderlik tablosunda yerinizi alın!

Rusça: bilinmiyor

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.0

  • İşletim Sistemi Sürümü: Windows Phone 7

İndir oyunBomberman vs. Zombies Premium

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

29.08.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Bomberman vs. Zombies Premium üzerinde Windows

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı