Medeniiyet VI

Medeniiyet VI
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    27 Eylül 2023

Medeniiyet VI - Android'de sıralı strateji oyunu. Bu oyunda bir veya daha fazla oyuncu, kendi medeniyetini kurmak ve geliştirmek için yapay zeka rakipleriyle rekabet edecek. Küçük bir kabileden başlayarak, imparatorluklarını yavaş yavaş genişletmek ve tüm gezegen üzerinde egemenlik sağlamak amacı güdecekler. Bu hedef, zafer koşullarına bağlı olarak çeşitli yollarla gerçekleştirilebilir. Oyuncular şehirler kurar, genişletir, çeşitli şekillerde geliştirir ve düşman güçlerini keşfetmek ve saldırmak için tasarlanmış askeri birimler oluştururlar. Sürekli olarak kendi medeniyetlerinin teknolojik gelişimini ve diğerleriyle olan diplomatik ilişkileri izlerler.

Gathering Storm eklentisinde oyuncunun aldığı kararlar, ekosistemi etkiler ve tüm gezegenin geleceğini değiştirebilir. Sel, kasırgalar, volkanik patlamalar ve diğer felaketler yapıları ve yerleşimleri yok edebilir veya harap edebilir, ancak aynı zamanda manzarayı yenileyip yeni kaynaklarla zenginleştirebilir.

Rise and Fall eklentisinde, bir medeniyetin başarıları onu Altın Çağ'a götürebilirken, yöneticinin hataları Karanlık Çağ ile sonuçlanabilir. Eğer Karanlık Çağ'ın zorluklarıyla başa çıkabilirseniz, medeniyetiniz Kahramanlık Çağı'nda yeniden zirveye ulaşacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
268 kullanıcı değerlendirmesi
8.2
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.2.0

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 9.0+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!
  • Boş alan gereksinimi: 7 Gb

İndir oyunMedeniiyet VI

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.0  Açıkarmv64-v8a

15.05.2023 Android 12+ desteği eklendi

Civilization VI oyunu için önbellek: arşivden klasörü \/Android\obb\'ya çıkarın
- şu şekilde olmalıdır: \/Android\obb\com.aspyr.civvi\'
- apk'yı yükleyin, oyunu başlatın!<\/small><\/p>

Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
68%

Oylar: 22

v1.2.0 b2140962  Açıkarmv64-v8a

Yorumlar ile Medeniiyet VI üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı