de Blob

de Blob
  • İşletim Sistemi

    Windows

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Haziran 2012

de Blob - bir bulmaca oyunu türündedir. Ciddi bir oyun bekliyorsunuz, değil mi? Bu oyunda zihniniz ölçülü bir şekilde çalışacak, rahatlayın! Yapmanız gereken tek şey, renkli slime ile doğru iz bırakmak :)

Arka plan hikayesi: Kötü bir şirket şöyle dedi: "Renk - kötülüğün ta kendisidir!" Hipnoz yardımıyla şirket, aksi düşünenleri ikna etti, ama bir kişi buna karşı koymayı başardı. Şimdi onun, arkadaşlarını hapisten kurtarması ve dünyaya rengi geri kazandırması gerekiyor!

Oyun süreci basit: Renkli bir yol oluşturmalısınız ki, kahramanımız kötü şirketin katındaki herkesi kurtarsın. Her seviyede doğru rotayı seçmek giderek daha zor hale gelecek. Her şirkette farklı özellikler olacak: birincisinde arkadaşlarınızı kurtarmak, ikincisinde belirli bir süre içinde, üçüncüsünde ise güvenlik gelmeden önce!

Mantığınızı geliştirin ve Windows phone 7 için renkli de Blob oyunundan keyfini çıkarın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.0

  • İşletim Sistemi Sürümü: Windows Phone 7

İndir oyunde Blob

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

19.06.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile de Blob üzerinde Windows

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı