Fortnite

Fortnite
  • İşletim Sistemi

    Android, iOS

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce, Rusça, Diğer

  • Güncelleme tarihi

    01 Ekim 2024

Fortnite mobil (Fortnite) – Fortnite'ın mobil cihazlara çıkacağına dair söylentiler Haziran 2018'de başladı. Daha sonra oyun, 30 gün boyunca Samsung Galaxy Note 9 için geçici bir özel oyun haline geldi ve sonunda diğer Android cihaz sahipleri için uzun bir bekleyişin ardından oyuna erişim sağlandı. Ancak oyun resmi olarak son derece az sayıda cihazı destekliyor ve bunların çoğu amiral gemisi modelleri.

Her şey ilginç bir hikaye ile başlıyor. Bir doğal felaket sonrasında dünya, sadece gezegenin ekolojisini bozmakla kalmayıp, dünyayı zombilerle dolduran Mor bir bulutla sarılmıştır. Kahramanımız, bu sevimli yaratıkların kalabalığından kaçarken, bize oyunun temellerini öğreten bir sığınakla karşılaşıyor.

Oyun, bir küçük ama önemli bir fark ile klasik Tower Defence türüne dayanmaktadır: burada modüler bir yapı türü kullanılıyor.

Kahramanlar birkaç sınıfa ayrılıyor. Her sınıfın kendine özgü bonusları ve yetenekleri var. Oyundaki silah çeşitleri, benzer türler için alışılmadık derecede fazladır: burada sadece normal sopalar değil, ateşli silahlar ve daha eşsiz bir şey, örneğin, balık tutabileceğiniz bir olta bulunmaktadır. Bu olta sağlık da geri kazanmanızı sağlıyor. Ayrıca, 'Kraliyet Savaşı' modundaki silahların birkaç kalite türü var ve bunlar simge renginde gösteriliyor. Silah kalitesi ne kadar iyiyse, verdiği hasar ve ateş hızı da o kadar yüksek olur.

Dokuların kalitesi ve detaylı çalışması etkileyici. İç tasarım unsurları gerçekten gördüğümüz en iyi örneklerden biri. Ancak mobil cihazlarda 60 FPS alan sadece 4 cihaz var, diğerleri ise saniyede 30 kare ile yetinmek zorunda kalacak, bu da bu tür için pek de yeterli değil.

Ancak yukarıda bahsedilen her şey, kare sayısı hariç, oyunun ana moduyla - 'Kraliyet Savaşı' ile dengeleniyor. Geliştiriciler, başlangıçtaki konsepti tamamen değiştirerek kitle tüketimine yöneldiler. TD modunu tamamen kaldırarak, Epic Games kraliyet savaşına odaklandı ve sürekli olarak yeni içerikler eklemeye devam ediyor ve bu yenilikler o kadar sık ekleniyor ki, oyuna bir inceleme yazmak sonsuza kadar sürebilir. Sayısız sezon, sınırlı skinler ve sonsuz bir şekilde toplanabilecek özel temalar var.

Kontroller mümkün olduğunca dokunmatik ekranlar için rahat hale getirildi. Ama yine de bir oyun kumandası kullanmanızı öneririz. Bu sayede diğer oyunculara karşı büyük bir avantaj kazanacaksınız.

Peki, sonuçta ne elde ediyoruz? Harika ve şık grafikler, iyi kontroller, sürekli çevrimiçi ve geniş mod seçenekleri. Eğer kraliyet savaşı gibi bir oyun türünü seviyorsanız, Fortnite mobil cihazlarda bu türün en iyi temsilcilerinden biridir. Üzücü olan, ama yüksek donanım gereksinimleri nedeniyle, oyunu deneme fırsatı bulamayan çok sayıda insan olacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
835 kullanıcı değerlendirmesi
7.3
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev31.30.0-36600465

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 8.0+
  • İnternet: Gerekli
  • Uygulama aracılığıyla mevcut ön bellek indirme
  • Boş alan gereksinimi: 7.35 Gb
  • Çok oyunculu: İnternet aracılığıyla

İndir oyunFortnite

PREMIUM SATIN ALIN

v31.30.0-36600465  Orijinal. Epic Games

1.10.2024 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v31.20.0-36348035  Orijinal. Epic Games

v31.20.0-36217724  Orijinal. Epic Games

v31.10.0-35815136  Orijinal. Epic Games

{

Yorumlar ile Fortnite üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı