Haziran'ın Yolculuğu - Gizli Nesne

Haziran'ın Yolculuğu - Gizli Nesne
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    21 Ocak 2019

Haziran'ın Yolculuğu - Gizli Nesne – nesne ve delil arama oyunu. Bu oyunda, gezgin June ile birlikte cinayetleri çözerek suç delilleri bulacaksınız. Bu oyunda, 20. yüzyılın başlarında, ana karakterle birlikte farklı ülkelere seyahat edecek ve suç mahallerini keşfedeceksiniz. Cinayet sahnelerini dikkatlice inceleyin ve ihtiyacınız olan nesneleri ve gizli delilleri arayın. Tüm delilleri toplayın ve suçlamayı yapın. Bu oyunu oynayın ve harika grafikleri, çeşitli lokasyonları ve zorlu bulmacaların tadını çıkarın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHaziran'ın Yolculuğu - Gizli Nesne

PREMIUM SATIN ALIN

v1.29.4  Mod: bir sürü ipucu

21.01.2019 Orkide Adası'nda YENİ YIL GELİYOR! Yeni sezon seti "Kokteyl" ile şık bir parti düzenleyin. Gerekli puanları biriktirin ve tüm misafirlerin aklında kalacak lüks bir tente kazanın. Oyun üzerinde sürekli çalışarak yeni bölümler, oyun materyalleri ve özellikler ekliyoruz.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v1.20.3  Mod: bir sürü ipucu

v1.0  Orijinal

Yorumlar ile Haziran'ın Yolculuğu - Gizli Nesne üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı