Bitkiler ile Zombiler

Bitkiler ile Zombiler
  • İşletim Sistemi

    Windows

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    29 Ağustos 2012

Bitkiler ile Zombiler - belki de birçoğunuzun tanıdığı bilgisayar oyunları türü olan "kule savunma" ya da Türkçeye "kule savunması" olarak çevrilebilecek bir türdür. Bu oyun, bu türün en dikkat çekici ve eğer en iyisi değilse kesinlikle en iyi temsilcilerinden biridir. Bu oyunda, evinizi "yaşayan ölüler" in akınından korumanız gerekecek, bu ölüler ev sahibinin beynine sahip olma saplantısıyla yanıyorlar. Size geniş bir seviye, bitki çeşitliliği sunulacak ve zombi ordusu yeni safhalarla güçlenecek. Ve kesinlikle düşünmeyin ki bu oyun tekdüze ya da ilk dakikada sıkıcı hale gelecek. Bu oyun, daha önce bu tür oyunlarla tanışmamış olanlara bile hitap edecektir.

Oyun ayrıca "bowling", "slot makinesi" gibi mini oyunlar ve diğer eğlenceli aktiviteler de içeriyor. Oyunun sonunda, bir zombi bilim adamı tarafından kontrol edilen dev bir robotla karşılaşacaksınız. Genel olarak, siz de deneyin - pişman olmayacaksınız!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.4

  • İşletim Sistemi Sürümü: Windows Phone 7

İndir oyunBitkiler ile Zombiler

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4  Orijinal

29.08.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Bitkiler ile Zombiler üzerinde Windows

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı