Zombiler, Koş!

Zombiler, Koş!
  • İşletim Sistemi

    Windows

  • Kategori

    Spor Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    29 Ağustos 2012

Zombiler, Koş! - oldukça sıradışı ve özgün bir uygulama. Hem bir oyun, hem faydalı bir uygulama hem de sadece yeni ve ilginç. Oyunu en iyi sabah veya akşam koşusu sırasında, sporcuların antrenmanları ve diğer koşular sırasında kullanması önerilir. Yani, oyunu açıyorsunuz ve koşuyorsunuz. Rota boyunca (görevi oyundan alıyorsunuz) çeşitli malzemeler, ilaçlar ve diğer faydalı şeyler topluyorsunuz. Görevi veya koşuyu tamamladığınızda, topladığınız tüm faydalı şeyleri sanal şehrinizdeki sakinler arasında dağıtmanız gerekecek. Bunu onların ihtiyaçlarına göre yapıyorsunuz ve zombi saldırısından sonra durumlarını iyileştirmek için.

Oyunla ilgili bir diğer özellik, koşarken sürekli sizi takip eden beyinleri olmayan zombilerin seslerini duymanızdır, neredeyse topuklarınıza basıyorlar... Ve onlara yakalanmamak için oldukça etkili bir şekilde koşmanız gerekiyor, bazen yavaşlayarak, bazen hızlanarak. Bu, koşu başarılarınızı oldukça geliştirecektir.
Ayrıca, koşu sırasında tüm göstergeler kaydedilir - hız, zaman, mesafe, yakılan kalori (ne kadar faydalı bir şey!).
Eh, güzellikler ve faydalar hakkında sonsuzca konuşmak mümkün, bu yüzden sadece Zombiler, Koş! oyunu ile birlikte koşmaya başlayın, tüm 30 görevi ve 40 parkuru geçin, yeni parkurlar açın ve başarılarınızı internette paylaşın! İyi koşular dilerim!

Rusça: Bilinmiyor

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.1

  • İşletim Sistemi Sürümü: Windows Phone 7

İndir oyunZombiler, Koş!

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

29.08.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Zombiler, Koş! üzerinde Windows

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı