1942 MOBİL

1942 MOBİL
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    10 Mart 2017

Dikey kaydırma nişancıların büyük bir kısmı uzay tarzında tasarlanmıştır ve sonuç olarak olaylar uzak bir gelecekte gelişmektedir. 1942 MOBİL adlı yeni oyunun yapımcıları, türün kanonlarını biraz değiştirmeye ve dikkatlerini daha erken bir döneme, yani İkinci Dünya Savaşı'na yönlendirmeye karar verdiler. Oyunun hikayesi bizi Pasifik cephesi'ne götürecek, elinizde zengin bir uçak seçeneği ve etkileyici bir gelişim sistemi olacak. Buna karşılık düşman hava kuvvetleri ve donanmasıyla savaşmanız gerekecek.
Başlangıçta bu proje masaüstü platformlarda çıktı ve yalnızca daha sonra mobil cihazlar için optimize edildi. Oyunun gerçekten başarılı olduğunu belirtmek gerekir ve türün tüm hayranları burada bolca boş zaman geçirebilecekler.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
8.8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyun1942 MOBİL

PREMIUM SATIN ALIN

v1.00.10  Orijinal

10.03.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile 1942 MOBİL üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı