1944 Yanan Köprüler

1944 Yanan Köprüler
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    02 Mart 2018

Bir süre önce, özellikle İkinci Dünya Savaşı temalı sıra tabanlı stratejiler, hem mobil platformlarda hem de PC'de son derece popülerdi. Ancak son zamanlarda kule savunması türündeki arcade stratejileri giderek daha fazla ilgi görmeye başladı, bu da elbette klasik strateji hayranlarını üzüyor.
Diğer yandan, HandyGames geliştirme stüdyosu, akıllı telefon ve tablet sahipleri arasında arcade ve tam olarak strateji türleriyle tanınmaktadır.
1944 Yanan Köprüler - HandyGames'ten yeni bir sıra tabanlı strateji oyunu, bu projede ana vurgu tam olarak taktik ve stratejiye yapılmıştır, bu nedenle görevi başarıyla tamamlamak için iyice düşünmek ve her şeyi hamleye kadar planlamak gerekecek. 1944 Yanan Köprüler, tüm boş zamanınızı ayırmaktan çekinmeyeceğiniz oyunlardan biridir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyun1944 Yanan Köprüler

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5.0  Mod: bir sürü para

2.03.2018 - Yeni görevler.
Dosyalar:CardSCardS
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v1.3.1  Orijinal. Mod: bir sürü para

Yorumlar ile 1944 Yanan Köprüler üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı