9th Dawn II 2 RPG

9th Dawn II 2 RPG
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Şubat 2016

9th Dawn II 2 RPG - klasik rol yapma oyununun devamı, bu oyunda masalsı Caspartia dünyasında maceralarınıza devam edeceksiniz. Devam oyununun hikayesi, ilk bölümün olaylarından sonra gelişiyor, zafer kazanan karakterimiz memleketine döndü ve uzun bir süre her şey yolunda gitti, ancak herkesin bildiği gibi kötülüğün geri dönme alışkanlığı vardır, bu sefer de öyle oldu. Bu nedenle kılıcınızı yeniden almanız, zırhınızı giymeniz ve onurlu görevi yerine getirmek için yola çıkmanız gerekecek.
Oyun devamı, daha fazla eşya, görev, görevler, yeni bölgeler ve diğer unsurları içeren bir tür hikaye genişlemesi sunuyor; bu arada geliştiriciler orijinal grafikleri, kontrolleri ve oynanışı korudu. Başka bir deyişle, eğer rol yapma oyunlarının hayranıysanız, 9th Dawn II 2 RPG koleksiyonunuza değerli bir ek olacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
5 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyun9th Dawn II 2 RPG

PREMIUM SATIN ALIN

v1.51  Orijinal

8.02.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile 9th Dawn II 2 RPG üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı