Sürekli Bir İllüzyon

Sürekli Bir İllüzyon
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Nisan 2017

Sanal gerçeklik, mobil platformlar içerisinde giderek daha sağlam bir yer edinmektedir ve her geçen gün VR desteği olan yeni oyunlar ortaya çıkmaktadır, üstelik tamamen farklı türlerde. Ancak en yaygın yönler, çeşitli macera ve bulmaca oyunlarıdır.
Sürekli Bir İllüzyon - üç boyutlu bir macera-bulmaca oyunudur ve burada çeşitli odalardan, salonlardan, koridorlardan çıkış yolu bulmanız gerekecek. Elbette Android cihazlarda benzer oyunların sayısı oldukça fazladır, ancak Sürekli Bir İllüzyon, en son teknik yeniliklerin tümünü desteklemektedir. Tamamen etkileşimli bir çevre, bu arada size kurtuluş yolunu bulmanızda hangi nesnenin yardımcı olacağını asla bilemezsiniz ve elbette oyuna olağanüstü bir gerçekçilik katan sanal gerçeklik desteği bulunmaktadır. Daha geleneksel bir oyun sürecini tercih edenler için VR'yi kapatmak mümkündür.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
4
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSürekli Bir İllüzyon

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.101  Orijinal

31.03.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Sürekli Bir İllüzyon üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı