Havaalanı Çılgınlığı: Dünya Sürümü

Havaalanı Çılgınlığı: Dünya Sürümü
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    28 Ocak 2017

Havaalanı Çılgınlığı - sizlere hava trafik kontrolörü olarak sorumluluk sahibi bir rol verilen simülasyon oyunları serisidir. Seri, gerçekçiliği ve aynı zamanda oldukça anlaşılır ve yalın oyun yapısıyla dikkate değer bir popülarite kazanmıştır; bu sayede kendinizi hava trafik kontrolörü gibi hissedebilir ve özel bilgi gerektirmemektedir.
Böylece Airport Madness: World Edition adıyla anılan serinin altıncı bölümü, önceki bölümlerin tüm ana özelliklerini korurken birçok ilginç yenilik de sunmaktadır. Gerçek dünya üzerindeki havaalanlarında yeteneklerinizi sınama fırsatına sahip olacaksınız, geliştiriciler oyun deneyimine daha fazla gerçekçilik katacak bir dizi özellik ve teknik detay ekledi. Grafik kısmı da daha iyi bir yönde bir dizi değişiklik geçirmiştir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHavaalanı Çılgınlığı: Dünya Sürümü

PREMIUM SATIN ALIN

v173  Orijinal

28.01.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Havaalanı Çılgınlığı: Dünya Sürümü üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı