Bakteri Dünyası: Agar

Bakteri Dünyası: Agar
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    14 Temmuz 2015

Bakteri Dünyası: Agar - dinamik bir arcade oyunu, taktik strateji unsurları ile, eylemleri mikroskopik dünyada, bakteriler ve mikroplar dünyasında geçiyor. Genel olarak oyunun ana amacı oldukça basit görünüyor, en büyük bakteri olmak, daha küçük mikroskopik dünyadan temsilcileri yiyerek. Ama pratikte her şey çok daha karmaşık çıkıyor, çünkü en büyük bakteriye her zaman daha büyük bir rakip bulunuyor ve dünya tehlikelerle dolu. Bu yüzden sabrınızı toplayın, tüm yeteneklerinizi devreye sokun ve savaşa katılın. Oyun süreci, hedefinize ulaşmak için plan yapmanız gerektiğinden, arcade ve strateji unsurlarını birleştiriyor.
Başarılarınızı çevrimiçi liderlik tablosunda karşılaştırma imkanı dışında, Bakteri Dünyası: Agar Android için tam bir çok oyunculu mod sunuyor, burada diğer oyuncularla savaşabilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBakteri Dünyası: Agar

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

14.07.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Benzer üzerinde Bakteri Dünyası: Agar

Yorumlar ile Bakteri Dünyası: Agar üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı