Bardi - destansı savaş!

Bardi - destansı savaş!
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Kasım 2015

Bardi - destansı savaş! - bir dokunmatik arcade ve kule savunma serisinden taktik strateji karışımını temsil eden bir oyun. Bu oyunun hikayesi, dağların derinliklerinde, barış ve huzurun hüküm sürdüğü bir yerde yaşayan Bardi adında bir Viking etrafında dönmektedir. Ama bir gün, kahramanımızın evine aç gözlü ve kötü Roma lejyonu baskın yaptı ve huzur sona erdi. Öfkeli askerler kaos ve yıkım yarattı ve tam o anda Bardi, köyünü koruma görevini üstlenmesi gerektiğini anladı.
Göreviniz, Romalıların saldırısını püskürtmek; bunun için kendi askerleriniz, fırlatma aletleriniz ve hatta işinize yarayacak büyüleriniz var, çünkü rakiplerin devasa bossları da var. Ayrıca, oyunda birçok görev ve misyon içeren bir hikaye hattı da bulunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBardi - destansı savaş!

PREMIUM SATIN ALIN

v3.0.1  Orijinal

8.11.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Bardi - destansı savaş! üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı