Beyzbol Vurguları 2045

Beyzbol Vurguları 2045
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    09 Şubat 2017

Beyzbol Vurguları 2045 - Android versiyonu popüler koleksiyon kart oyununun yaratıcısı Mike Fitzgerald ve Eagle-Gryphon Games stüdyosuyla birlikte geliştirilmiştir. Oyunun orijinal versiyonu kıskanılacak bir tirajla yayımlanmış ve bunun sonucunda dijital ortamda çoğu oyun platformunda, mobil dahil, piyasaya sürülmüştür. Türün çoğu temsilcisinden en büyük farkı, yaratıcıların alışılmış RPG senaryolarından uzaklaşmayı ve tamamen farklı bir hikayeye yönelmeyi tercih etmeleridir.
Beyzbol Vurguları 2045'in hikayesi gelecekte, Amerikan futbolunun ana spor olarak yerini aldığı zamanlarda geçiyor, ancak beyzbol hayranları, sevdikleri sporun tekrar zirveye çıkacağına inanmaya devam etmiştir. Göreviniz, beyzbolun liderlik pozisyonlarına geri dönmesini sağlamaktır. Oynanış ise KCG tarzında klasik bir şekilde sunulmuştur.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBeyzbol Vurguları 2045

PREMIUM SATIN ALIN

v1.10.4  Orijinal

9.02.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Beyzbol Vurguları 2045 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı