Kırmızı Bulut Ol

Kırmızı Bulut Ol
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Şubat 2015

Hangi çocuk geçmişe gitmeyi ve Vahşi Batı'nın geniş topraklarında bulunmayı hayal etmedi ki? Bizon avlamak, gerçek Kızılderililerle ateşin etrafında oturmak, barış pipo içmek. Artık böyle bir fırsatınız var. Kırmızı Bulut, Android için Vahşi Batı ortamında çok oyunculu bir rol yapma oyunudur. Oyuna genç bir Kızılderili rolünde başlayacaksınız, gerisi tamamen sizin ellerinizde. Dev grizzly'leri izleyin, pumalar ve bizonlar avlayın, kaynak toplayın, giderek daha gelişmiş aletler ve silahlar imal edin, Kızılderili kabileleriyle etkileşimde bulunun, hepsi de tüm bozkırlardaki en ünlü Kızılderili olmak için.
Tek oyunculu kampanyanın yanı sıra oyunda, dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla bir araya gelme veya rakiplere meydan okuma fırsatınızın olduğu iyi düşünülmüş çok oyunculu bir mod da mevcut. Unutmayın, bu hataları affetmeyen tehlikeli ve acımasız bir dünya, bu yüzden hata yapmamaya çalışın ve daha deneyimli oyuncuların desteğini alın.
Ayrıca, gerçekleşen olayın gerçekliğini tam anlamıyla hissetmenizi sağlayacak canlı üç boyutlu grafikleri de belirtmek gerekir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKırmızı Bulut Ol

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.3  Orijinal

13.02.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Be Red Cloud oyununa ait cache: arşivden çıkardığınız klasörü sdcard/Android/obb konumuna yerleştirin
- şöyle olmalı: sdcard/Android/obb/com.scorpius_forge.evo_native_americans
- boyut - çıkartılmış cache 650 MBdır
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kırmızı Bulut Ol üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı