BFB Şampiyonları: Küresel Başlangıç

BFB Şampiyonları: Küresel Başlangıç
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Eylül 2016

BFB Şampiyonları: Küresel Başlangıç - ekonomik strateji unsurlarıyla birlikte futbol simülatörleri serisinin devamıdır. Önceki bölüm olan BFB 2016, tüm oyun platformlarında üç milyondan fazla kopya satmıştır. BFB Şampiyonları: Küresel Başlangıç, selefi gibi çoğu platformda piyasaya sürülecek, ancak geliştiriciler önce mobil cihaz sahiplerini mutlu etmeye karar verdiler.
Oyunun ana karakteri, en ünlü oyunculardan biri olan Diego Maradona olacak, ancak oyun geliştikçe ve içerik eklendikçe geliştiriciler çok sayıda lisanslı oyuncu eklemeyi vaat ediyor. Şu anda, 300'den fazla lig seçme imkanı ile tam bir tek oyunculu kampanya ve tam bir çok oyunculu turnuva mevcuttur. Grafikleri ve oyun dinamikleri açısından oyun, önceki bölümler kadar oldukça tatmin edicidir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBFB Şampiyonları: Küresel Başlangıç

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4.0  Orijinal

16.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile BFB Şampiyonları: Küresel Başlangıç üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı