Available in English

Siyah Mavi

Siyah Mavi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    10 Mart 2017

Siyah Mavi - nadir bulunan zor bir sıralı oyun - kafa yormayı seven herkesin hoşuna gidecek bir bulmaca, ayrıca süreç o kadar karmaşık ki, onu kavramak için hayli zaman harcamanız gerekecek, bu da kesinlikle karmaşık görevlerin hayranlarını çekecektir.
Oyun mekaniği şudur, oyun alanında noktalar var, bunları sırayla işaretleyerek sizin göreviniz belirli bir şekli inşa etmek, görünüşte her şey basit ama bu sadece ilk bakışta. Oyunda iki renk kullanılıyor, mavi ve siyah, seviyeyi geçerken egemen zirveleri bulmanız ve bu zirvelere mavi noktalar koymanız gerekiyor, böylece şekil tamamlandığında siyah olanların sayısı daha az olsun. Başlarda oyun mekanizması karmaşık gelebilir, ama bunu anladığınızda artık Siyah Mavi'den kopamayacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSiyah Mavi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.25  Orijinal

10.03.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Siyah Mavi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı