Blocky Hockey - Buz Koşucusu

Blocky Hockey - Buz Koşucusu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Ekim 2016

Çoğu oyuncu koşucuları basit arcade oyunları olarak hayal eder, bu doğrudur, ancak Blocky Hockey - Buz Koşucusu gibi oldukça özgün projeler de vardır. Bu oyunda hokey oyuncusu rolünü üstlenip, koşucu türüne özgü olan birçok görevi yerine getirmeye çalışacaksınız.
Genel olarak Blocky Hockey - Buz Koşucusu, bir hokey arcade oyunu ile dikey bir koşucunun bir karışımını temsil eder; bu arada oyun süreci belirgin şekilde daha çeşitlidir ve çeşitli görevlerle renklendirilmiştir. Geliştiriciler, oyuna özel bir cazibe katan gerçekçi bir fizik modeli oluşturmak için çaba sarf etmişlerdir. Ayrıca, günümüzde popüler olan pikselli - kübik grafiklerin ve özenle hazırlanmış mizahi hikayenin birleşimi, oyundan alınan keyfi daha da artırmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBlocky Hockey - Buz Koşucusu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.204  Orijinal

13.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Benzer üzerinde Blocky Hockey - Buz Koşucusu

Yorumlar ile Blocky Hockey - Buz Koşucusu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı