CastleDog

CastleDog
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    12 Nisan 2016

CastleDog - zorlu bir arcade ve rol yapma oyunu unsurlarıyla ve piksel grafiğiyle. İlk bakışta oyun süreci oldukça basit görünüyor, her seviye beş kata ayrılmış, amacınız yukarı çıkarken her türlü tuzağı aşmak, düşmanları yok etmek, ödülleri toplamak ve son, beşinci katta sizi bekleyen patronla nihai bir savaşa girmektir. Kontrol oldukça basit ve sadece dört düğme ile sınırlıdır. Her seviyeyi tamamladığınızda rütbeniz yükselecek ve ek bonuslar alacaksınız.
Genel olarak her şey basit ve anlaşılır, ama bu sadece oynamaya başlamadan önce, çünkü ilk seviyeleri geçmek bile sizden insanüstü bir çeviklik, refleks ve sabır isteyecek. Ve ilerledikçe daha da zorlaşıyor. Eğer zorluklardan korkmuyorsanız, o zaman yola çıkın, bolca boş zaman, sakinleştirici alın ve zafer kazanın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunCastleDog

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

12.04.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile CastleDog üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı