Catalyst Black

Catalyst Black
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    04 Kasım 2020

Catalyst Black, 10'a 10 takım tabanlı büyük ölçekli bir nişancı oyunudur. Gizemler ve sihirle dolu büyüleyici bir dünyada yer alan her oyuncu, birçok fantastik silah ve yeteneğe erişim sağlar. Oyuncular, onları başka bir dünyadan ilkel formlara dönüştüren eski maskelerin güçlerini kullanabilirler. Catalyst Black, 10'dan 20'ye kadar oyuncudan oluşan takımların birbiriyle ve güçlü yaratıklara karşı rekabet ettiği çeşitli haritalar ve oyun modları içerir. Oyun, oyuncuların istedikleri zaman ve herhangi bir nedenle bir maça katılmalarına veya çıkmalarına izin verir. Bu yapı, oyunları hızla bulmayı veya arkadaşlarınıza katılmayı kolaylaştırır; sadece onların maçına girmek yeterlidir. 5 dakika veya 5 saat oynayın - seçim sizin. 10 kişilik takımların ve nötr canavarların yer aldığı büyük ölçekli savaşlarda ustalığınızı ve taktiksel karar verme yeteneğinizi gösterin. Durumu kendi lehinize çevirmek için ne zaman geçici olarak güçlü bir ilkel insan olacağınızı seçin.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
13 kullanıcı değerlendirmesi
5.9
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev0.5.6

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.1+
  • İnternet: Gerekli
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!
  • Boş alan gereksinimi: 900 Mb
  • Çok oyunculu: İnternet aracılığıyla
AAAAGGGGGGRRRR!

Dikkat!

Приложение на стадии разработки, поэтому может работать далеко не на всех устройствах или работать нестабильно. Для запуска требуется соединение с VPN с филиппинским сервером.

İndir oyunCatalyst Black

PREMIUM SATIN ALIN

v0.5.6  Orijinal

4.11.2020 - Küçük hata düzeltmeleri ve geliştirmeler
- Mavi Platon güncellendi!
- Alınan deneyime bağlı yeni puan sistemi. Puanlar, oyun modunun hedefleri, nötr yaratıkların öldürülmesi, ileri karakolların ele geçirilmesi, öldürmeler, teslimatlar ve zafer / yenilgi ile etkilenir.
- Birincil dönüşümler artık sabit bir süreye sahip değil. Bunun yerine, başlangıç sağlık puanı zamanla azalır ve oyuncunun hasarıyla artar.
- Silah ve başlangıç dengesi değişiklikleri
- Çoklu öldürme penceresi artık 6 saniye.

Catalyst Black oyunu için önbellek: arşivden klasörü açın ve /Android/obb/ içine koyun.
- şöyle olmalı: /Android/obb/com.superevilmegacorp.spellfire/
- apk'yı kurun, oyunu başlatın!<\/small><\/p>

Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v0.4.3  Orijinal

Yorumlar ile Catalyst Black üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı