Şef Emma

Şef Emma
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    04 Mayıs 2016

505 Games Srl geliştirici stüdyosu, mobil cihaz sahipleri arasında öncelikle mega hiti Terraria ile tanınmaktadır. Ancak bu geliştiricinin arsenalinde tamamen farklı türlerden birçok oyun bulunmaktadır. Burada çevrimiçi stratejiler, arcade oyunları, dövüş oyunları ve şimdi de üçlü eşleştirme bulmacalarının sırası geldi.
Şef Emma - temeli popüler oyun mekaniğine dayanan bir bulmaca, çoğu benzer projede olduğu gibi, amacınız çeşitli öğeleri ve nesneleri üç veya daha fazla sırayla bir araya getirmektir. Ancak elbette 505 Games Srl kendisi olmasa böyle bitmezdi, geliştiriciler oyuna kahramanlar, bir hikaye hattı, onlarca bonus, hızlandırıcı ve tabii ki toplamda iki yüzün üzerinde seviyeden oluşan büyük bir miktar eklemiştir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
4
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunŞef Emma

PREMIUM SATIN ALIN

v2.3  Orijinal

14.11.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Şef Emma üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı