Kuzey Işığının Çocukları

Kuzey Işığının Çocukları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Aralık 2016

Kuzey Işığının Çocukları - bize en uçtaki iki çocuğun hikayesini anlatacak olan resimlerle zenginleştirilmiş interaktif bir hikaye biçiminde tasarlanmış bir oyun uygulaması. Kuzey Işığının Çocukları hikayesinin yanı sıra, oyunculara çocukların kaderinde rol alma fırsatı sunuyor; çünkü oyun, çeşitli mini oyunlarla zenginleştirilmiş, ayrıca geliştiriciler bize hikayenin gelişimini etkileme imkanı vermiş. Özellikle, mükemmel stilize edilmiş grafikleri vurgulamak gerekir; tüm mekanlar, arka planlar ve manzaralar el ile çizilmiş, bu yüzden hikayenin atmosferi maksimum gerçekçilikle yansıtılmıştır.
Bu proje kesinlikle interaktif kitaplar, görsel romanlar, illüstrasyonlu hikayeler ve diğer grafik çözümleri seven herkesin ilgisini çekecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKuzey Işığının Çocukları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

7.12.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kuzey Işığının Çocukları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı