Robotu Birleştir

Robotu Birleştir
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Nisan 2016

Eşleşme 3 Quest - sağlam bir hikaye akışına sahip arcade bulmaca, tam anlamıyla bir oyun türünün öncüsü olup milyonlarca oyuncunun takdirini kazanmıştır. Sonuç olarak birçok geliştirici çeşitli benzerleri ve klonlar yaratmaya başladı, ancak genellikle bu tür projeler düşük kalitede olup ünlü öncüsüne yaklaşamamıştır.
Robotu Birleştir - Eşleşme 3 Quest'e oldukça benzeyen bir oyun, üçlü eşleştirme mekanikleri, bir hikaye varlığı, ayrıca aksiyon ve RPG unsurları içermektedir. Robotu Birleştir'in hikaye akışı, uzak bir gelecekte uzaylı canavarlara karşı dünya saldırıya uğrarken, insanlığı kurtaracak tek şeyin, oyunun süresince yaratacağınız süper robot olduğu ve elbette işgalcilere karşı sıra tabanlı savaşlar yapacağınızdır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunRobotu Birleştir

PREMIUM SATIN ALIN

v1.16  Orijinal

8.04.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Robotu Birleştir üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı