Beton Ormanı

Beton Ormanı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    11 Nisan 2017

Beton Ormanı - çeşitli türlerin unsurlarını bir araya getiren benzersiz bir bulmaca oyunu. Geliştiriciler oldukça özgün bir çözüm bulmuşlar. Örneğin, son derece popüler şehir planlama simülatörü türünü, bir kart oyunu ile birleştirerek bu karışımı bulmaca şeklinde sunmaya karar verdiler.
Oynamaya başladığınızda, önünüzde bir oyun alanı ve her biri inşaat fırsatı sunan bir kart seti göreceksiniz. Binaları oyun alanına yerleştirmeniz gerekiyor, ayrıca her yapının çevresindeki yapıları etkilediğini unutmamalısınız. Doğru bir hamle ve başarılı bir bina inşaatı için, sakinlerden ek puanlar kazanabilirsiniz ve kazandığınız ödüllerle yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Geliştiricilerin başka ilginç bir buluşunu da belirtmek gerekir; oyun sırasında, ihtiyaç duydukça size yardımcı olacak oyun karakterleriyle etkileşimde bulunacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBeton Ormanı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.8  Orijinal

11.04.2017 - Hatalar düzeltildi
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Beton Ormanı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı