Elysium'un Fetih 3

Elysium'un Fetih 3
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Ocak 2017

Elysium'un Fetih, başlangıçta masaüstü platformlarda çıkan oldukça popüler bir rol yapma oyunu serisidir ve bu arada hiç de azımsanmayacak bir popülarite kazanmıştır. Üçüncü bölümün masaüstü versiyonu 2012 yılında çıkmıştı ve işte nihayet geliştiriciler Android cihaz sahiplerini de mutlu etti ve bize tam anlamıyla bir port sundu.
Elysium'un Fetih 3, ana özelliği sonsuz savaşlara dayalı oyun süreci olan eski usul bir sıralı rol yapma oyunudur; bu savaşlar için kaynak toplamak, birimler yaratmak gerekmektedir ve nihai hedef, sözde "özel yerleri" ele geçirmek ve çeşitli görevleri yerine getirmektir. Elysium'un Fetih 3'ün bir diğer özelliği de tam 18 farklı ırkın geniş seçim imkanı sunmasıdır, böylece herkes kendine uygun kahramanları seçebilir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
6 kullanıcı değerlendirmesi
9.2
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunElysium'un Fetih 3

PREMIUM SATIN ALIN

v3.27  Orijinal

15.01.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Elysium'un Fetih 3 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı