Çılgın Taksi Gazillionaire

Çılgın Taksi Gazillionaire
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    02 Mart 2018

Muhtemelen birçok mobil cihaz sahibi, SEGA'nın çılgın taksici rolünü üstlendiğiniz hit yarış serisini hatırlıyordur. Oyun 'Çılgın Taksi' olarak adlandırılıyordu. Ve böylece, SEGA stüdyosu bizi yeni bir devam oyunu ile sevindirmeye karar verdi, ancak bu sefer geliştiriciler tamamen farklı bir türe, yani zaman yönetimi oyununa yöneldi.
Çılgın Taksi Gazillionaire - taksi parkının sahibi olacağınız ve işletmenizi şehirdeki en çok talep edilen hale getirmeye çalışacağınız bir oyun. Ancak, eski alışkanlıklarla, geçmişteki kadar çılgın şoförler kiraladığınızı unutmamanız gerekiyor, bu da kesinlikle iş yapma stilinizi etkiledi. Geriye kalan her şey sizin ellerinizde, işletmeyi yönetin, taksi şoförleri kiralayın, araçlar satın alın ve herkese neler yapabileceğinizi gösterin.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
15 kullanıcı değerlendirmesi
2.6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÇılgın Taksi Gazillionaire

PREMIUM SATIN ALIN

v17556  Mod: bir sürü para

2.03.2018 - Yeni iş eklendi
- Hatalar düzeltildi.
Dosyalar:CardSCardS
Çalışma?
100%

Oylar: 2

v14647  Mod: bir sürü para

Yorumlar ile Çılgın Taksi Gazillionaire üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı