Suç Davası

Suç Davası
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Ekim 2018

İnsanoğlunun yaratımında, şiirde, edebiyatta, resimde, iyilik ve kötülük karşıtlığı teması, bilinçli tarihin en eski dönemlerinden beri kaçınılmaz bir unsurdur. Medeniyet ve sosyal toplumun gelişimiyle birlikte, mitolojik kötü adamlar ve kahramanlar daha insani bir görünüm almış ve çoğunlukla polis ve suç arasındaki çatışma olarak algılanmaya başlanmıştır. Bu tür bir imajın oluşumunda sinema ve televizyon önemli bir rol oynamıştır. İyi bilinen diziler sayesinde polis ve kriminal laboratuvarlarının çalışmaları son derece popüler hale gelmiştir. Ve muhtemelen birçok oyuncu, suçun çözüm sürecine katılmayı hayal etmiştir.

Artık, kanepeden kalkmadan suçluyu yakalama fırsatına sahipsiniz.

Android için Suç Davası, kanıtları toplayarak, sorgular yaparak, bilgileri ve delilleri analiz ederek bir suçun çözümünü baştan sona kadar gerçekleştirme fırsatı sunan bir bulmaca oyunudur.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSuç Davası

PREMIUM SATIN ALIN

v2.25.1  Mod: sonsuz enerji

7.10.2018 - Hatalar düzeltildi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 2

v2.23  Mod: sonsuz enerji

v2.22.4  Orijinal

v2.16.1  Orijinal

Yorumlar ile Suç Davası üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı