Siber Kesici

Siber Kesici
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    26 Şubat 2016

Arkanoid - 1986 yılında ilk kez piyasaya sürülen bir video oyunudur, ilk versiyonu Atari stüdyosu tarafından arcade makineleri için geliştirilmiştir ve bu isim, tüm sınıf için genel bir isim haline gelmiştir. Sonrasında yüzlerce varyant ve benzeri oyunlar piyasaya sürüldü, geliştiricilerin hayal gücü ise sınır tanımadı. Ciddi bir yaşı olmasına rağmen, oyun günümüzde hala en popüler zaman öldürücülerden biridir.
Siber Kesici - ünlü arcade oyununu orijinal bir şekilde sunuyor, orijinalden en büyük farkı, sadece renkli küpleri parçalamakla kalmayıp, karmaşık şekilleri de kırmanız gerektiğidir. Oyun toplamda yüzden fazla seviye, yaklaşık 20 benzersiz başarı ve her türlü bonus sunmaktadır. Renkli neon grafik tasarımını da belirtmek gerekir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSiber Kesici

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.15  Orijinal

26.02.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Siber Kesici üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı