Ölü Kabuk

Ölü Kabuk
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    05 Nisan 2015

Muhtemelen Android cihaz sahipleri arasında klasik RPG'lerin birçok hayranı bulunacaktır. Sonuç olarak, geliştiriciler bu kadar popüler olan oyun türünü göz ardı etmemekte ve sürekli yeni projeler piyasaya sürmektedir. Bu arada, rol yapma oyunlarının yaratıcılarının hayal gücü sınır tanımıyor.
Ölü Kabuk, yerli geliştiricilerden klasik oyun mekaniğine sahip bir rol yapma oyunudur. Türün çoğu oyununda olduğu gibi, sizi canavarlardan, iblislerden, ölülerden ve hayaletlerden oluşan karmaşık zindanlarda heyecan verici bir yolculuk bekliyor; çeşitli tuzakları da unutmamak gerekir. Her şey normal gibi görünüyor, ama hayır. Bir şövalye ya da zırh giymiş cesur bir kahraman rolünde oynamayacaksınız, tam aksine, son teknoloji ile donatılmış çılgın bir komandoyu kontrol edeceksiniz. Ve iyi bir şekilde silahlandığınızda, iyi ki cephanelik bunu sağlıyor, karanlık zindanlara doğru yola çıkın ve orada biraz ses çıkarın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
8.8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÖlü Kabuk

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Orijinal

5.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Ölü Kabuk üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı