Digfender

Digfender
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    21 Ocak 2019

Yine karşımızda bir tür karışımı var. Ancak bu sefer geliştiriciler oldukça özgün bir yol seçmişler, ama bu cesur hamlenin oldukça başarılı olduğunu belirtmekte fayda var. Şimdi başlayalım. Bir kalesiniz var ve kalenizin altında değerli eşyalar ve faydalı madenler yatıyor. Bu yüzden hiç beklemeden bir kürek alıp derinlerden tüm değerli şeyleri çıkarmaya başladınız. Ama burada beklenmedik bir durum gerçekleşti; yer altındaki mağaralardan ve geçitlerden, kazılarınızla bozulmuş olanlardan, sizi cezalandırma niyetinde olan iğrenç yaratıklar çıkmaya başladı. Göreviniz, yaratıkların kalenize girmesine izin vermemek, neyse ki yeterince kaynak topladınız ve şimdi savunma yapıları ve kuleler inşa etmek için yeterli malzemeniz var.
Böyle bir oyun süreci sizden başlangıçta düşünülmüş bir strateji gerektirecek, çünkü kendiniz bir koridor oluşturma özgürlüğüne sahipsiniz ve ardından saldıracaklar. Bu arada kaynak toplamayı da unutmamalısınız, aksi takdirde elinizde hiçbir şey kalmaz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDigfender

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.4  Orijinal. Mod: bir sürü para

21.01.2019 - Hata düzeltmeleri
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v1.3.3  Orijinal. Mod: bir sürü para

Yorumlar ile Digfender üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı