Dönem: Yeni Nesil

Dönem: Yeni Nesil
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    29 Nisan 2015

Dönem: Yeni Nesil - ekonomik strateji, I. Dünya Savaşı'nın geride kaldığı ve Büyük Buhran'ın henüz başlamadığı 20. yüzyılın başlarında geçiyor. Kültür, sanat, bilim ve tabii ki ekonominin zirveye ulaştığı zamanlarda. Aileniz birkaç nesil önce Yeni Dünya'ya göç etti ve sıkı çalışarak kendilerine aydınlık ve refah bir gelecek sağlamaya çalıştılar, ancak tam olarak siz şanssız oldunuz. Babanızın eski ortağı tüm işi ele geçirdi ve siz hiçliğe mahkum kaldınız. Ama umutsuzluğa kapılmadınız ve kollarınızı sıvayıp her şeye yeniden başladınız, Amerikan rüyasına ulaşmak için uzun ve zorlu bir yola çıktınız.
Ve böylece, bir ekonomik imparatorluk kurup geliştirmek zorundasınız, tam olarak neyle ilgileneceğinize yalnızca siz karar vereceksiniz, burada geliştiriciler oyuncuya seçim hakkı tanıdı. Ama dikkatli olun, sanal işletmenin temeli gerçek ekonomik modellere dayanıyor, bu kesinlikle oyuna bir gerçekçilik katıyor ama aynı zamanda oynanışı da zorlaştırıyor. Oyun boyunca 600'den fazla görev tamamlamanız gerekecek. Oyunun bir diğer belirgin özelliği, tüm ABD topraklarını kapsayan geniş bir oyun alanıdır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.14.3

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 3.0+
  • Boş alan gereksinimi: 77 Mb

İndir oyunDönem: Yeni Nesil

PREMIUM SATIN ALIN

v1.14.3  Orijinal

29.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dynasty: Yeni Nesil oyunu için cache: arşivden klasörü sdcard/Android/obb içine çıkarın
- şu şekilde olmalı: sdcard/Android/obb/com.webgames.dynasty
- çıkarılmış cache boyutu 77 MB
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Benzer üzerinde Dönem: Yeni Nesil

Yorumlar ile Dönem: Yeni Nesil üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı