Available in English

Hayalperest Çocuk

Hayalperest Çocuk
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    12 Ocak 2016

Hayalperest Çocuk - küçük bir çocuğun rüyalar dünyasında seyahatini anlatan ilgi çekici bir platform oyunudur. Gün boyunca yorgun düşen çocuk uykuya daldığında, onu hayaller ve rüyalar dünyasına götürür. Ancak, rüyaları her zaman hoş değildir; çoğunlukla kahramanımızın kabusları peşini bırakmaz. Sizden, çocuğun gece yaratıklarından kaçmasına yardım etmeniz isteniyor, aksi takdirde çocuk kendi kabusunda sonsuza dek sıkışıp kalma riskiyle karşı karşıya kalır.
Oynanış bakımından, oyun sürprizler sunmuyor; platformlarda zıplayın, düşmanlardan kaçının, ödülleri ve bonusları toplayın. Bu tür için oldukça alışıldık bir mekanik. Ancak görsel sunumu kesinlikle takdiri hak ediyor. Geliştiriciler, rüyalar dünyasının tarif edilemez atmosferini yeniden yaratmayı başardı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHayalperest Çocuk

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

12.01.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Hayalperest Çocuk üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı