EA SPORTS UFC

EA SPORTS UFC
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Dövüş

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    11 Ekim 2019

ELECTRONIC ARTS – dünyanın en büyük oyun geliştiricilerinden biri, yalnızca PC ve konsollara çıkan gerçekçi spor simülatörleri ile değil, mobil platformlara da dikkat etmektedir.

EA SPORTS™ UFC Android için karışık dövüş simülatörünün mobil versiyonudur ve daha önce neredeyse tüm oyun platformlarında piyasaya sürülmüştür. Yukarıda bahsedildiği gibi, oyunun bir avantajı gerçekçiliğidir. 70'ten fazla gerçek dövüşçü, gerçek teknikler ve vuruşlar, sporcuların gelişimi ve eğitimi, gerçek turnuvalar ve ödüller.

Grafiklere ayrı bir parantez açmak gerekir, burada her şey övgüyü hak ediyor; geliştiriciler yeni teknolojiler sayesinde vücut deformasyonu, gerilimin görselleştirilmesi, dış görünüş ve mimik gibi tamamen yeni görsel efektler gerçekleştirmeyi başardılar. En son fizik motoru, sporcuların hareketlerini daha da gerçekçi hale getirdi. Oyun sürecinde dövüş taktiği de önemli bir rol oynamaktadır; EA SPORTS™ UFC, yalnızca vurmak ve teknikler uygulamakla kalmayıp, aynı zamanda durumu hızlı ve doğru bir şekilde değerlendirmek ve kararlar almak zorunda kalacağınız simülatörlerden biridir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
43 kullanıcı değerlendirmesi
6.8
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.9.3786573

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 2.3+
  • İnternet: Gerekli
  • Boş alan gereksinimi: 1000 Mb

İndir oyunEA SPORTS UFC

PREMIUM SATIN ALIN

v1.9.3786573  Orijinal

11.10.2019 Merhaba UFC hayranları! Sizlerle, oyuncularımızla daha aktif bir şekilde etkileşimde bulunmamıza yardımcı olacak yeni bir mesajlaşma sistemi ile bir güncelleme hazırladık. Güncellemeleri takip edin ve EA SPORTS™ UFC®'de oynadığınız için teşekkür ederiz.

EA SPORTS™ UFC oyunu için cache: arşivden klasörü çıkarın ve \/Android\obb<\/strong>\/
- şöyle olmalı: \/Android\/obb\/com.ea.game.easportsufc_row
- apk'yı yükleyin, oyunu başlatın!<\/small> <\/p>

Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
57%

Oylar: 7

v1.9.3608000  Orijinal

v1.9.3489410  Orijinal

v1.9.3418328  Orijinal

Yorumlar ile EA SPORTS UFC üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı