Faily Brakes

Faily Brakes
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    25 Temmuz 2019

Faily Brakes – zor durumda kalan sürücünün yüksek bir dağdan inerken tüm engelleri aşmasına yardımcı olun. Dağlık arazide arabasıyla hareket eden sürücümüz, frenlerinin tutmadığını fark etti ve yoldan çıkarak yüksek bir dağdan büyük bir hızla aşağı doğru gitti. Kahramana, yolundaki tüm engelleri aşmasına ve hayatta kalmasına yardımcı olun. Arabanızı yönlendirerek devasa kayaları, çam ağaçlarını, diğer araçları ve lokomotifleri geçerken muazzam bir yokuştan aşağıya doğru hızla inin ve her seferinde altın paraları toplayarak puanınızı artırmayı unutmayın. Oyun, canlı ve parlak grafikleri, arabaların gerçekçi hareket fiziğini ve kilidini açabileceğiniz yeni araçlarla sizi mutlu edecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
5 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFaily Brakes

PREMIUM SATIN ALIN

v14.1  Mod: bir sürü para

25.07.2019 "Kumaş kukla, havalı ve çılgın arabalar ve yıkıcı sonuçları olan etkileyici çarpışmalarla dolu bir aksiyon filmine hazırlanın. Oyunun amacı engelleri aşmak, ancak bir şeye çarpmak iki kat daha eğlenceli.

Yine makineli tüfekler, kalkanlar ve roketler göreceksiniz ve adrenalini artırmak için yarışlar arasında yeni, hızlandırılmış bir oyun modu eklendi."
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v8.2  Mod: bir sürü para

v8.0  Mod: bir sürü para

v7.3  Mod: bir sürü para

Yorumlar ile Faily Brakes üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı