Faily Rider

Faily Rider
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Eylül 2017

Kısa bir süre önce mobil cihazlarda Faily Brakes adıyla kübik tarzda bir yarış arcade oyunu piyasaya sürüldü ve birkaç gün içinde etkileyici bir hayran kitlesi kazandı. Faily Brakes oyun mekaniği, ne kadar basit olursa o kadar eğlencelidir; kahramanımızın arabası dağlarda seyahat ederken frenleri bozuluyor ve bu da dağ yolunda kontrolsüz bir inişe neden oluyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu durum son derece üzücü olaylara yol açıyor ve işte bu hitin yaratıcıları bizi Faily Rider adıyla bir devam oyunu ile sevindiriyor.
Korkunç bir şanssızlıktan sonra, kahramanımız Phil, bir motosiklet edinmeye ve bir yolculuğa çıkmaya karar veriyor, ama ne yazık ki durum tekrar ediliyor ve bu sefer dik bir yamaçtan inmek zorunda kalıyorsunuz, ama bu sefer iki tekerlekli aracı kullanarak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFaily Rider

PREMIUM SATIN ALIN

v1.16  Orijinal. Mod: bir sürü para

17.09.2017 - Hatalar düzeltildi
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Faily Rider üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı