Farmscapes

Farmscapes
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    30 Nisan 2021

Farmscapes - Hayatın sürekli akışı zamanla sıkıcı hale gelir, yaşamın tadını hissetmek ve etrafınızdaki sessizlikle bir bütün olmak istersiniz, sadece siz ve doğa. Hayalleri gerçeğe dönüştürme zamanı, bu yüzden eski çiftliği restore etmeye yardımcı olun ve oraya taşının. Birçok sorunla karşılaşacaksınız, hızlı çözümler bulmanız gerekecek, 'Üçlü Eşleştir' mini oyununu doğru oynamayı öğrenmelisiniz, kararlılıkla yeni seviyelere geçmeli ve etrafınızdaki bölgeleri keşfetmekten korkmamalısınız. Yoğun bir hikaye akışını geçin, çevreyi dekore edin, mükemmel bir yer yaratın!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
5 kullanıcı değerlendirmesi
4.6
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.3.6.1

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 7.0+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 173 Mb

İndir oyunFarmscapes

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.6.1  Orijinal

30.04.2021 - Değişiklikler belirtilmedi.

Farmscapes - sürekli bir yaşam akışı zamanla sıkıcı hale geliyor, yaşamın tadını çıkarmak ve etrafınızdaki tam sessizlikle bir bütün olmak istiyorsunuz, sadece siz ve doğa. Hayalleri gerçeğe dönüştürme zamanı, bu yüzden eski bir çiftliği restore etmeye yardımcı olun ve oraya taşının. Birçok sorunla karşılaşmak zorunda kalacaksınız, hızlı çözümler bulacak, "Üçlü Eşleştirme" mini oyununu doğru oynamayı öğrenecek, yeni seviyelere kararlı bir şekilde geçecek ve etrafınızdaki bölgeleri keşfetmekten korkmayacaksınız. Yoğun bir hikaye çizgisi geçin, çevreyi dekore edin, mükemmel bir mekan yaratın!

Dosyalar:KrapuchinoKrapuchino
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Farmscapes üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı