Son Kale - Tembel Hayatta Kalma

Son Kale - Tembel Hayatta Kalma
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    09 Ağustos 2017

Son zamanlarda tıklayıcılar türü oldukça değişti, daha önce basit arcade oyunları iken, günümüzde tam anlamıyla zengin olanaklara sahip oyun projeleri haline geldi.
Son Kale - Tembel Hayatta Kalma - tıklayıcıların gelişiminin parlak bir örneğidir. Oyunun olayları zombi kıyameti sırasında geçiyor, sadece birkaç insan hayatta kaldı ve dünyayı yürüyen ölüler yönetiyor. Ana para birimi yakıt haline geldi. Hayatta kalmak için bir ekip kurup kuşatmaya dayanacak bir üs inşa etmeniz gerekiyor.
Son Kale - Tembel Hayatta Kalma'nın temelinde tıklayıcı oyun mekaniği yatıyor, bu arada oyunun yaratıcıları hayatta kalanlara tam bir hareket özgürlüğü verdi, elde edilen kaynakları, enerjiyi, yiyeceği kullanın, üssü kendi isteğinize göre inşa edin, her yeni oturumu farklı bir şekilde oynayabileceksiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
8.7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSon Kale - Tembel Hayatta Kalma

PREMIUM SATIN ALIN

v2.74  Orijinal

9.08.2017 - Hatalar düzeltildi
- Birçok iyileştirme yapıldı
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Son Kale - Tembel Hayatta Kalma üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı