Aracımı Onar: Garaj Savaşları

Aracımı Onar: Garaj Savaşları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Aralık 2014

Aracımı Onar: Garaj Savaşları / Aracımı Onar: Savaşlar - oldukça alışılmadık bir hikaye ve oyun mekanizmasına sahip Android için bir bulmaca oyunu. "Nesne Bulma" türündeki çoğu oyunun hikaye hatları karmaşık ve mistik olaylar etrafında dönerken, Aracımı Onar'da bir otomobil tamircisi rolünde oynayacaksınız. Göreviniz, otomobil parçalarını toplayarak ve inceleyerek aracı yarışlara hazırlamak. Garaj alanını araştırmanın, gerekli parçaları ve aletleri bulmanın yanı sıra, aracı detaylı bir şekilde incelemeniz, arızaların nedenlerini belirlemeniz ve yalnızca daha sonra çözümleri aramaya başlamanız gerekecek.
Aracımı Onar: Garaj Savaşları, otomobil temalı genç stüdyo FireRabbit'in ilk oyunu değil, ilk eserleri en iyi grafiklere ve kısa geçiş sürelerine sahip değildi, yeni bulmacalarında geliştiriciler hatalar üzerinde ciddi bir çalışma yaptılar. Umarız bu, sınırları değil ve ekip yeni oyunlarıyla bizi eğlendirmeye devam eder.

Rusça: bilinmiyor

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAracımı Onar: Garaj Savaşları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3  Orijinal

19.12.2014 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Aracımı Onar: Garaj Savaşları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı