Futbol Kralı Koşusu

Futbol Kralı Koşusu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Kasım 2015

Muhtemelen birçok oyuncu, özellikle de Dendy oyun konsolunu deneyimleyenler, Asya tarzı sınır tanımayan futbol arcade oyunlarını hatırlıyordur. Bu oyunların karakteristik özellikleri arasında, çarpıcı grafikler, akıl almaz özel efektler, dinamik oyun yapısı, basit kontroller, top ile yapılan onlarca hareket ve numara bulunuyordu. Artık, Android cihazlarınızda fırtınalı futbol atmosferine dalma fırsatınız var.
Futbol Kralı Koşusu - eski konsollardaki atalarına oldukça benzer bir arcade oyunu; aynı grafikler, aynı oyun yapısı ve göz alıcı güzeller de eksik değil.
Öyleyse, bir takım seçin ve rakibinize neler yapabileceğinizi gösterin, çünkü bu tür oyunlarda çok fazla kural yok ve her şey hayal gücünüze ve cesaretinize bağlı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFutbol Kralı Koşusu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.6.04  Orijinal

8.11.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Futbol Kralı Koşusu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı