Savaş Mücevherleri

Savaş Mücevherleri
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    08 Temmuz 2019

Savaş Mücevherleri - 505 Games Srl tarafından geliştirilen ve mega-popüler kum havuzu Terraria dahil olmak üzere birçok hit oyunun piyasaya sürüldüğü Puzzle Quest türünde yeni bir oyundur. Savaş Mücevherleri, başlangıçta PC'de çıkan ve masaüstü platform kullanıcılarından çok sayıda olumlu geri dönüş alan, çok yönlü oynanışı, ilgi çekici hikayesi ve canlı grafikleri sayesinde dikkat çeken bir oyundur.

Android versiyonu, mobil cihaz kullanıcılarının Savaş Mücevherleri atmosferine dalmalarını sağlayan PC'den tam bir porttur. Oyunun en büyük avantajı, tabii ki, üçlü eşleştirme serisinden arcade bulmacalar, RPG unsurları ve taktiksel strateji unsurlarını bir araya getiren oynanışıdır. Benzer bir kombinasyon birkaç yıl önce de görülmüştü, ama öncüsü, Savaş Mücevherleri'nin kalitesine göre oldukça geride kalıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
8 kullanıcı değerlendirmesi
6.9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSavaş Mücevherleri

PREMIUM SATIN ALIN

v4.4.006  Orijinal

8.07.2019 - Güncellenmiş ekip oluşturma sistemi size yeni fırsatlar sunacak ve dünya genelindeki oyunculara gruplarınızı anlatabileceksiniz!
- Takım eşleştirme özelliğinden yararlanın ve sonuçları paylaşın!
- Daha fazla macera
- Yeni birlik rolleri
- Kapsamlı savaşlarda kendinizi deneyin
- Ve daha birçok yeni keşif!
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v4.0.008  Orijinal

v2.2.009  Orijinal

Yorumlar ile Savaş Mücevherleri üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı