Jeostorm

Jeostorm
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    07 Kasım 2017

Jeostorm - Android için heyecan verici bir bulmaca oyunu olup, aynı adı taşıyan filmin senaryosuna dayanmaktadır. Bu oyundaki ana görev, küresel yıkımlardan kaçınmak ve iklim felaketini önlemektir. Oyun, iklim felaketinden dünyayı kurtarmak için hava durumunu kontrol eden yedi uydunun arızalanmasıyla başlar. Şimdi dünyaya olağanüstü felaket iklim olayları, tsunamiler, ölümcül soğuk ve elektrik fırtınası gibi çökmüştür. Önemli bilgileri toplayarak Jeostorm'u önlemek ve bu süreçte hayatta kalmak zorunda olan bir bilim insanı rolünü üstleneceksiniz. Oyunda farklı dünya noktalarında görevleri tamamlayacak üç karakter yer alacak. Tüm verileri toplayın ve insanlığı kurtarın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
6 kullanıcı değerlendirmesi
9.2
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunJeostorm

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Açık

7.11.2017 - Yeni bir bölüm eklendi! Uzay tehlikeleri, yeni bulmacalar, mekanikler ve bir oyun karakteri ile başa çıkmak için ISS'ye gidin.
Dosyalar:olezha85olezha85
Çalışma?
75%

Oylar: 4

v1.0  Açık

v0.9.13  Açık

v0.9.10  Açık

Yorumlar ile Jeostorm üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı