Guardian Hunter: SuperBrawlRPG

Guardian Hunter: SuperBrawlRPG
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Mart 2019

Guardian Hunter: SuperBrawlRPG, klasik doğu tarzında hazırlanmış bir aksiyon rol yapma oyunudur. Tek fark ise, geliştirici NHN stüdyosunun, alışılmış karakterler, büyücüler ve şövalyeler dışında yüksek teknolojili robotları oynama imkanı eklemeye karar vermesidir. Peki sonuç ne oldu?
Oyun süreci belirgin bir değişim geçirmedi, hala zindanlarda dolaşmanız, ganimet toplamanız, karakterlerinizi geliştirip benzersiz yeteneklerini güçlendirmeniz, onlara zırh ve silahlar takmanız ve yüzlerce düşmanı yok etmeniz gerekiyor. Tek fark, artık sadece büyü ve soğuk silahlar değil, aynı zamanda büyük patronları yok etmede size çok yardımcı olacak ciddi ateşli silahlar da mevcut. Görsel olarak oyun, hala o rol yapma oyunlarının tarzında, ateş denizleri, sihirli dalgalar ve kanla doludur. Tek oyunculu kampanyayı tamamladıktan sonra oyunu bırakmamalısınız, çünkü 5'e 5 formatında çok oyunculu çatışmalara katılma fırsatınız var.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
4
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGuardian Hunter: SuperBrawlRPG

PREMIUM SATIN ALIN

v14.8.6.01  Orijinal

18.03.2019 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
0%

Oylar: 0

v14.8.2.00  Orijinal

v2.4.0.01  Orijinal

Yorumlar ile Guardian Hunter: SuperBrawlRPG üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı