Silah Ustası 3: Zombi Avcısı

Silah Ustası 3: Zombi Avcısı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Şubat 2016

Craneballs geliştirici stüdyosu, birçok hit oyunuyla tanınmaktadır. Portföyünde Overkill Mafia, Overkill adı verilen atış oyunları serisi ve elbette Silah Ustası serisi gibi oyunlar bulunmaktadır. Silah Ustası'nın ilk iki bölümü, atış oyunu ve silah simülatörü arasında bir karışım sunuyordu. Üçüncü bölüm olan Silah Ustası 3: Zombi Avcısı'nda geliştiriciler, oyunculara silahlarını güncelleyip hedeflere ateş etmenin yanı sıra, serbestçe mekanlarda dolaşma imkanı sunarak oyun deneyimini çeşitlendirmeye karar verdiler.
Oyuncuların silahların gücünü tam anlamıyla değerlendirebilmeleri ve yeteneklerini test edebilmeleri için, oyunun yapımcıları, tahmin edilebileceği gibi zombileri seçti; bu nedenle bolca ateş etme fırsatı olacak. Genel olarak oyun, serinin en iyi geleneklerinde geliştirilmiştir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunSilah Ustası 3: Zombi Avcısı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

6.02.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Silah Ustası 3: Zombi Avcısı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı