Available in English

GX Yarışı

GX Yarışı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    26 Ağustos 2017

Son zamanlarda drag yarış temalı oyunlar, mobil platformlarda kendi nişlerini daha da fazla kaplamaya başladı ve CSR Racing, Drag Racing Classic gibi projeler gerçekten kıskanılacak bir popülariteye sahip. Bununla birlikte, tuhaf bir şekilde geliştiriciler motosiklet yarışlarına yeterince dikkat etmemeye karar verdiler ki bu haksızlık olarak kaydedilmeli. Ancak her şey bir gün değişir, bu yüzden FunGenerationLab geliştirme stüdyosu motosikletlere yeterince dikkat etmeye karar verdi ve bir dizi oyun geliştirdi.
GX Yarışı - çapraz motosikletlerle paralel yarışlar, görevlerinizden biri, bozuk bir çapraz pistte motosikleti kullanarak bitiş çizgisini ilk geçmeye çalışmaktır. Eğlenceli oyun deneyimine ek olarak harika grafikler, büyük gelişim ve yükseltme imkanları ve Rusça dil desteği alacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGX Yarışı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.63  Orijinal

27.08.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v1.0.59  Mod: bir sürü para

Yorumlar ile GX Yarışı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı