Habbo

Habbo
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Kasım 2016

Habbo, çocuklar ve gençler için hem bir oyun hem de bir sosyal ağdır. Olaylar, dünya genelinde bulunan otellerden birinde gerçekleşecek (şu anda "inşa edilmiş" binaların bulunduğu yaklaşık 30 ülke var). Her oyuncu kayıt olduktan sonra, zevkine ve ihtiyaçlarına göre değiştirebileceği küçük bir odanın sahibi olur. Kurumun içinde kendi para biriminin 2 çeşidi dolaşmaktadır. Bunlar, avatarınız için kıyafet veya odanız için mobilya ve diğer iç mekan eşyaları satın almak için kullanılır.

Oyunda karakterinizi kişiselleştirmek için devasa olanaklar bulunmaktadır ve ayrıca çeşitli görevler ve misyonlar vardır. Bu projenin varlığı boyunca yaratılan mekanların en azından küçük bir kısmını ziyaret etmek için bir saat bile yeterli olmayacaktır.

Ancak Habbo'nun ana odak noktası, oyuncular arasındaki iletişimdir; on milyonlarca katılımcı bu kuruluşun sürekli ziyaretçileri olarak kayıtlıdır. Tanışın, tartışın ve dünyanın en güzel otelinde eğlenceli zaman geçirin.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
8.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHabbo

PREMIUM SATIN ALIN

v2.7.0  Orijinal

13.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 2

Yorumlar ile Habbo üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı