Kahraman Gökyüzü

Kahraman Gökyüzü
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    26 Mart 2015

Clash of Clans, mobil platformlarda çıkan ilk çok oyunculu çevrimiçi stratejilerden biridir. Oyun mekaniği, konsepti ve genel uygulaması, Clash of Clans'ın oldukça başarılı olmasını sağladı ve mobil oyunlara getirilen tüm gereksinimlere tam olarak uyuyordu. Benzer bir proje elbette ki dikkatlerden kaçamazdı ve kısa bir süre içinde büyük bir popülarite kazandı; bu tür bir popülarite, birçok kopya ve benzerinin ortaya çıkmasına yol açtı.
Hero Sky, Android için Clash of Clans tarzında bir çok oyunculu çevrimiçi strateji oyunudur, ancak Hero Sky'nın yaratıcıları ünlü öncüsünü yalnızca kopyalamakla yetinmemiş, popüler oyun mekaniğini alarak ona tamamen yeni bir görünüm kazandırmışlardır. Oynanıştaki değişikliklerin yanı sıra, Innospark stüdyosu birçok hoş detay ve yenilik eklemiştir ki bu elbette türün hayranlarına hitap edecektir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKahraman Gökyüzü

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.11  Orijinal

26.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kahraman Gökyüzü üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı