Dire Kahramanları

Dire Kahramanları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    01 Ekim 2017

Dire Kahramanları - geliştiricilerin birçok RPG yönünü bir projede birleştirmeye karar verdiği çok oyunculu çapraz platform çevrimiçi rol yapma oyunudur. Burada kolayca sıra tabanlı taktiksel eylemler, arenada savaşlar, geniş bir gelişim ve güçlendirme sistemi, büyük bir yükseltme ve özelleştirme seçeneği bulacaksınız. Ayrıca, Dire Kahramanları'na özel bir atmosfer katan orijinal grafik tasarımını da vurgulamak gerekir.
Dire Kahramanları, çevrimiçi rol yapma oyunlarında yeni bir kelimedir; oyun geniş dünyalar sunmamakta ve eylemler açısından oldukça sınırlı olmasına rağmen, yine de dikkat çekmeyi hak ediyor, özellikle çevrimiçi çatışmalarda kılıç sallamayı sevenler için ve kazanılan puanlar ve paralarla kendi karakterinizi oluşturmak için.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDire Kahramanları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.11  Orijinal

1.10.2017 - Hatalar düzeltildi
- Düşüş iyileştirildi
- Bir lonca binası eklendi
- Yeni eşyalar
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Dire Kahramanları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı