Yüksek Binalar

Yüksek Binalar
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Kasım 2016

Oyun geliştirici Kumobius, Time Surfer, Bean Dreams ve elbette Duet adlı mega hit gibi projeleri sayesinde arcade hayranları arasında oldukça ünlüdür. Bu oyunların ayırt edici özellikleri, basit ama son derece eğlenceli bir oyun mekanizması, kolay kontroller ve özgün tarzda harika grafiklerdir.
Kumobius'taki geliştiriciler, yeni oyunlarında alışılmış normlardan biraz sapmaya karar vererek bize piksel tarzında bir arcade zıplayıcısı sundular. Oyun mekaniği basit ve anlaşılır; görev, duvarlardan iterek mümkün olduğunca yukarı çıkmaya çalışmaktır. Oyundaki seviyeler hem dikey hem de yatay yerleşimde, basamaklı yüksekliklerle olacaktır. Oyunun zorluğu, lokasyonların simetrik olmaması ve bir sonraki hareketi tahmin etmenin imkansız olmasıdır; her seferinde duruma göre hareket etmeniz gerekecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYüksek Binalar

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

6.11.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Yüksek Binalar üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı